LAJMET

Kulminacionet 2012 - 2017

Janar 2013
Prill 2013
2014
Korrik 2014
Nëntor 2014
Mars 2015
2015
2016
2017
2018
Qeverisje formale.
Themelimi i FKfK.
Shndërrimi i spitalit në një ambient më miqësor për fëmijët.
Renovim.
Libri 'Streetfood Kosovo'.
Pajisje të reja të lavanderisë.
Takimi i Bordit Këshillues në Holandë.
Procedura të qarta dhe grafiku rrjedhës.
Rritja e ndihmës dhe furnizimit mjekësor.
Marrëveshja e Bashkëpunimit me Ministrinë e Shëndetësisë së Kosovës.
Kolegjet e Mjekët/ Kongrese për të ndarë praktikat më të mira.
Libri 'Kemo-Krenari'.
Pakot e mirëseardhjes.
Kampionja Olimpike Majlinda Kelmendi bëhet ambasadore e Care for Kosovo Kids.
Mjekët holandezë dhe austriakë japin ligjerata për mjekët vendas.
Fillon iniciativa e komunitetit të BERZH.
Fatime Fejzullahu - fillon punën si psikologe e fëmijëve dhe prindërve në repart
Darka e bamirësisë në Holandë.
Memorandumi i Bashkëpunimit me Qendrën Princesha Maxima në Holandë.
Darka e bamirësisë në Holandë.
Iniciativa e BERZH përfundon me sukses të jashtëzakonshëm.
Ligjëratat e specialistëve nga Holanda dhe Austria.
Projekti i ushqyerjes së tubave.
Projekti i dentistëve vullnetarë.
Donacioni nga Dua Lipa.

Buletini informativ

 

Ju lutemi abonohuni në buletinin tonë informativ.

Sending data...

An error occured.

Subscription received.

Care for Kosovo Kids

Postbus 42

3850 AA Ermelo

SPONSORËT

TBWA/Neboko Amsterdam VU Medisch McDonald's Ermelo Communiq media, ontwerp & retail Prinses Maxima fonds
Reinhold Keller DHL worldwide express
Sterck design Van Oers accountancy & advies

Çdo qindarkë është e mirëpritur

Çdo qindarkë është e mirëpritur

 

14 01 00 00 00 39 41 93, Rr. Migjeni nr. 1, Prishtinë