partnerët në mbarë botën Të

FondacioniT Kujdesi për Fëmijët e Kosovës

Nederlandse vlag

Partnerët Hollandë

 • Këshilla mjekësore dhe mbështetje
  Profesor Gertjan Kaspers

  Onkologjist pediatrik

  Qendra mjekësore e Universitetit VU, Amsterdam /

  Qendra Princesha Maxima për Onkologji Pediatrike, De Bilt

   

  Dr. Marij Bontemps

  Pediatër

  Ziekenhuis St. Jansdal, Harderwijk

   

  Drs. Jacqueline Cloos

  Qendra mjekësore e Universitetit VU

  Onkologjia/ Hematologjia Pediatrike

  Qendra mjekësore VU, Amsterdam

   

  Drs. Wieteke Kniestedt

  Urolog

  Spitali St. Jansdal, Harderwijk

   

  Z. Mary Groenewoud

  Komiteti i Drejtorëve

  Qendra mjekësore Amphia, Breda

   

  Anita Wydoodt

  Anëtare e Bordit të Drejtorëve

  Qendra Mjekësore Meander, Amersfoort

   

  Saranda Ombashi

  Studente e Mjekësisë

 • Këshilla ligjore dhe mbështetje
  Marianne Fennema MBA

  Avokate

   

  Z. Rien Meppelink

  Partner noteri

  Loyens & Loeff, Amsterdam

   

  Z. Ton Peeters

  Kontabilist / konsulent i taksave

  Kontabilistët Van Oers, Roosendaal

 • Këshilla të menaxhimit dhe mbështetje
  Yannick Dupont MA

  Themelues dhe drejtor i Spark, Amsterdam

   

  Karen Blanken

  Këshilltar i drejtorëve Spark, Amsterdam

   

  Hein Abeln MSC

  Anëtare e bordit në Twynstra Gudde

 • Mbështetje në media dhe komunikim
  Drs. Eelkje Leeman

   

  Z. Mas Boom

  Botuesit Boom, Meppel / Amsterdam / Hagë

  CEO-Pronar

   

  Dolly van den Akker

  Drejtoreshë e ndërmarrjes

  MPG

   

  Michiel Bruins & Willem-Jan Aalbers

  Shitje me pakicë Communiq, media dhe dizajn, Zwolle

  CEO-Pronarët

   

  Jolanda aan de Stegge

  Gazetare

  Soest

   

  Rutger Pull

  Student i Universitetit Enschede

   

  Sterckdesign.nl

   

  Marit Koek

  I Mind Your Business

  s-Gravesandelaan 34

  1222TA Hilversum

  www.imindyourbusiness.nl

   

  Rotary Club Geertruidenberg (RCG)

 • I përgjithshëm

  Anke Gerrits

  McDonald’s Ermelo, Lelystad-Bataviastad, Nijkerk, Harderwijk

   

  Hein Roovers MA

  Drejtor i marketingut

  DHL Nederland, Amsterdam

   

  Cees van der Veldt

  Pronari i McDonald’s

  Osdorp dhe Amstelveen

   

  Nico van Lindenberg

  Drejtor i Përgjithshëm

  Van Lindenberg Trading B.V.

  Putten

   

  Peter Huurman

  Pronar, Menaxher i Përgjithshëm

  UCP B.V.

  Zwaagdijk

   

  Henk Koning

  Pronar i McDonald’s

  Apeldoorn dhe Deventer

   

  Koninklijke Rotra

  Machiel Roelofsen

  Drejtor komercial

   

  Ergyn Dubovci

  Studiodubovci (Arkitekturë)

  Drejtor

  Meppel

Partnerët Kosovë

Kosovaarse vlag
 • Këshilla mjekësore dhe mbështetje
  Dr. Violeta Grajqevci
  Dr. Bardhyl Abrashi
  Dr. Rufadie Maqastena
  Dr. Flora Selimi

  Onkologjist pediatrik

  Qendra Klinike Universitare e Kosovës

  Departamenti në Spitalin e Fëmijëve

  Onkologji - hematologji

   

  Dr. Ardita Baraku

  Ministria e Shendetesise

  Shefe e Inspektoratit Shëndetësor

  Prishtinë

   

  Fried Didden

  Fondacioni Shëndetësor i Kosovës

  Drejtor

  Prishtinë

   

  Dr. Basri Sejdiu

  Drejtor Ekzekutiv i QKUK

   

  Uran Ismaili

  Ministër i Shëndetësisë

   

  Izet Sadiku

  Zv. Ministër i Shëndetësisë

   

  Ass. Dr. Rina Limani

  Këshilltare politike e Ministrit të Shëndetësisë

  &

  Patologe / Asistente në mësimdhënie

  Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës

 • Mbështetja e Përgjithshme

  Selim Pacolli

  Drejtor i Bordit

  CEO Swiss Diamond Hotel,

  Prishtinë

   

  Air Prishtina
   
  Swiss Diamond Hotel

  Founding partner

   
  Gerrie Willems

  Ambasadore

  Ambasada e Mbretërisë së Holandës

  Prishtinë

   

  Stefan van Dijk

  Këshilltar komunikimi

 • Këshilla ligjore dhe mbështetje
  Carel Brands

  Këshilltar për Bashkëpunim

  Ambasada e Mbretërisë së Holandës

  Prishtinë

   

  Arbena Shehu

  Noteri Prishtina

  Prishtinë

Turkse vlag

Partnerët Turqi

 • Këshilla mjekësore dhe mbështetje

  Ibrahim Alp

  Kirurg i zemrës

  Akademia Ushtarake Mjekësore Gülhane

  Spitali i Trajnimit Haydarpasa

  Stamboll

   

  Taner Karahan

  Mjek i përgjithshëm

  Qendra Mjekësore Shetërore Gundoğmus

  Antalja

Duitse vlag

Partnerët Gjermani

 • Mbështetja e Përgjithshme

  Reinhold Keller GmbH

  Kleinheubach

   

  Medac GmbH

  Wedel

Belgische vlag

Partnerët Belgjikë

 • Mbështetja e Përgjithshme

  Geert Suykens

  Pronar Nivoo3

  Arkitekt

Italiaanse vlag

Partnerët Itali

 • Këshilla mjekësore dhe mbështetje

  Dr. Lawrence B. Faulkner

  Koordinator mjekësor

  Fondacioni Cure2Children

  www.cure2children.org

 • Mbështetja e Përgjithshme

  Hysnie Kastrati

  Romë

Italiaanse vlag

Partnerët Austri

 • Këshilla mjekësore dhe mbështetje

  Wolfgang Schwinger M.D.

  Assoc.Prof. Pediatrik

  Div. Pediatrik Hematologji/Onkologji

  Grac, Austri

  wolfgang.schwinger@medunigraz.at

   

  Emir Q. Haxhija MD PhD FEBPS

  Profesor i Pediatrisë dhe Kirurgjisë së Adoleshentëve

  Kirurg pediatrik dhe adoleshent i çertifikuar nga Bordi

  Specialist i Pediatrisë Intenzive i çertifikuar nga Bordi

  Departamenti i Kirurgjisë Pediatrike dhe Adoleshente

  Universiteti i Mjekësisë në Grac

  Grac

  emir.haxhija@medunigraz.at

Referenca për kontributet e personave dhe / ose institucioneve të përmendura në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informacioni. Këta persona dhe / ose institucionet nuk mund të mbahen përgjegjës për ndonjë dëm ose humbje të shkaktuara nga veprimet ose mosveprimet nga ana e FKfK, as në baza personale dhe as në cilësinë e tyre funksionale.

Care for Kosovo Kids

Postbus 42

3850 AA Ermelo

SPONSORËT

TBWA/Neboko Amsterdam VU Medisch McDonald's Ermelo Communiq media, ontwerp & retail Prinses Maxima fonds
Reinhold Keller DHL worldwide express
Sterck design Van Oers accountancy & advies

Çdo qindarkë është e mirëpritur

Çdo qindarkë është e mirëpritur

 

14 01 00 00 00 39 41 93, Rr. Migjeni nr. 1, Prishtinë