Manager

Mrika Karaqi

Mrika kwam in maart 2022 bij Care for Kosovo Kids. Daarvoor had ze al via verschillende activiteiten kennis gemaakt met de stichting. Nu Mrika deel uitmaakt van het team, is ze blij om haar rol als manager voor het CfKK- kantoor in Prishtina te vervullen en deel uit te maken van de positieve impact die de stichting nu al meer dan 10 jaar elke dag heeft.
Verzorgen van de dagelijkse administratie van het kantoor inclusief het bestellen van de medicijnen, bijbehorende documenten en het afleveren van de medicijnen aan de centrale apotheek; ook het regelmatig bezoeken van de medische staf en bespreken dat aan alle behoeften wordt voldaan, maken deel uit van haar taak, evenals het schrijven van rapporten over medicatie en vergaderingen, en het op de hoogte houden van accountants over financiële zaken.
Mrika is de belangrijkste contactpersoon tussen de stichting CfKK, het UCCK Ziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Mrika beheert de social media campagnes en is verantwoordelijk voor de strategieën voor online marketing en social media.

Het grootste goed is wat we voor elkaar doen

Kort CV

2022-heden
Manager van Care for Kosovo Kids – Kantoor in Pristina

2020-2022
Account Manager, Office Manager en Country Coordinator in verschillende internationale organisaties.

2016-2020
Regering van de Republiek Kosovo. Uitvoerend assistent bij het ministerie van Justitie en stafchef bij het ministerie van Europese Integratie.

Mrika heeft een Master in Vastgoedbeheer en een bachelor in zowel Recht als Vastgoedbeheer en Infrastructuur van College ESLG in Kosovo en Evropska Pravna Fakulteta in Slovenië.