DONEER
Doneer

Fjolla Kastrati:

‘Ik buig voor deze mensen’

‘Op mijn zeventiende werd er kanker bij mij geconstateerd. ‘Ik maakte me enorme zorgen om mijn familie: hoe zou zij dit moeten betalen? Toen hoorde ik dat mijn therapie volledig werd gefinancierd door de Nederlandse organisatie Care for Kosovo Kids.’

 

‘Door de chemotherapie veranderde er veel. Mijn haar viel uit en ik voelde me beroerd. Bij elke behandeling kreeg ik meer medicijnen – 16 verschillende! – dan ik mijn hele leven had geslikt. Ik buig voor deze mensen die dit mogelijk maakten en dank iedereen die eraan heeft bijgedragen dat ik ben genezen.’

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound