DHURO
DHURO

Eliesa dhe Noar Maloku:

“Asgjë tjetër përveç lavdërimit për Fondacionin”

Eliesa Maloku, nëna e Noar-it, thotë:

‘Fondacioni Care për Kosovo Kids financoi barnat dhe ushqimin enteral të birit tonë Noar-it (4). Asgjë  tjetër përveç lavdërimit për mbështetjen e fëmijëve të sëmurë kosovarë që ofron ky fondacion. Ishte një lehtësim i madh për mua dhe burrin tim që morëm mbështetje financiare.’

 

Vitin e kaluar djali i saj u diagnostikua me leukemi. Eliesa: ‘ishte e tmerrshme: jo vetëm për shkak të frikës sonë për këtë sëmundje shkatërruese, por edhe sepse pyesnim veten se si do të ishim në gjendje të përballonim gjithçka. ’Në gusht të vitit 2019 Noari u pranua në repartin e  onkologjisë pediatrike të QKUK-së në Prishtinë. Ka momente lumturie edhe në kohë fatkeqësish, thotë ajo, në lidhje me momentin kur ajo dhe burri i saj u informuan se CfKK do të paguante për trajtimin e fëmijës së tyre dhe ushqimin enteral. ‘Ky fondacion mbështet çdo fëmijë që vuan nga kanceri në Kosovë dhe siguron që ju të mos keni më nevojë të dërgoni fëmijët tuaj jashtë vendit. Shëndeti i Noarit është stabilizuar, megjithëse ai ende mbikëqyret nga afër.’

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound