DHURO
DHURO

Fjolla Kastrati:

“Mirënjohje e përjetshme për punën e këtyre njerëzve’’

‘Në moshën shtatëmbëdhjetë vjeçare unë u diagnostikova me kancer. Kjo shkaktoi shqetësim të madh për familjen time: si do të ishin në gjendje të përballonin trajtimin? Ishte atëherë kur më treguan se terapia ime ishte paguar plotësisht nga Fondacioni Holandez Care for Kosovo Kids’.

‘Kemoterapia ndryshoi shumë. Kam vuajtur nga rënia e flokëve dhe jam ndjerë vërtet tmerrshëm. Çdo trajtim përfshinte shumë barna – 16 lloje të ndryshme! – aq sa kisha marrë ndonjëherë në jetën time. Jam përjetësisht mirënjohëse për njerëzit që e mundësuan këtë dhe dua të falënderoj të gjithë ata që kanë kontribuar në shërimin tim’.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound