Fjolla Kastrati

“Mirënjohje e përjetshme për punën e këtyre njerëzve’’

‘Në moshën shtatëmbëdhjetë vjeçare unë u diagnostikova me kancer. Kjo shkaktoi shqetësim të madh për familjen time: si do të ishin në gjendje të përballonin trajtimin? Ishte atëherë kur më treguan se terapia ime ishte paguar plotësisht nga Fondacioni Holandez Care for Kosovo Kids’.

‘Kemoterapia ndryshoi shumë. Kam vuajtur nga rënia e flokëve dhe jam ndjerë vërtet tmerrshëm. Çdo trajtim përfshinte shumë barna – 16 lloje të ndryshme! – aq sa kisha marrë ndonjëherë në jetën time. Jam përjetësisht mirënjohëse për njerëzit që e mundësuan këtë dhe dua të falënderoj të gjithë ata që kanë kontribuar në shërimin tim’.