DHURO
DHURO

‘Ky bashkëpunim i cili i afron njerëzit me njëri-tjetrin më frymëzon dhe poashtu tregon se çfarë janë të aftë të bëjnë miqtë e mirë’. 

Carin Lobbezoo, Ambasador i Kosovës në Holandë

DHURO

Bordi i fondacionit

Bordi i fondacionit të Care for Kosovo Kids përqendrohet, pa interes dhe pa pagesë, në trajtimin, mjekimin dhe kujdesin më të mirë për çdo fëmijë kosovar të prekur nga kanceri. Përpiqet në sigurimin e donacioneve dhe në optimizmin e bashkëpunimit të Departamentit të Hemato-Onkologjisë Pediatrike të QKUK-së në Prishtinë dhe Qendrës Princesha Máxima.

Fondacioni – ngritur si një organizatë joqeveritare (OJQ) – bazohet në parimet humanitare dhe funksionon në një mënyrë plotësisht transparente. Vëmendje shtesë i kushtohet transparencës edhe për të shmangur çdo shfaqje të njëanshmërisë dhe / ose konfliktit të interesit.

 

Vullnetarët

Pothuajse të gjitha aktivitetet e fondacionit kryhen nga – kryesisht gra me arsim të lartë, vullnetare pranë punëve të tyre të rregullta të profilit të lartë. Vetëm menaxherja e CfKK Edona Toplica në Kosovë është e punësuar dhe merr pagë. Fondacioni mban shpenzimet e ulëta, në mënyrë që praktikisht çdo euro të shkojë në trajtimin e fëmijëve kosovarë me kancer. Bordi i CfKK është i përbërë nga palët e interesuara përkatëse duke përfshirë ekspertë mjekësorë dhe ekspertë të tjerë nga Kosova dhe Holanda.

Lexo më shumë

Bordi

Anke Gerrits

KRYETARE

Martine van Grotel

Këshilltare

Margriet van Dijk

ARKËTARE

Saranda Ombashi

sekretare

Sevim Cinci

Këshilltare

Dolly van den Akker

Bordi Operativ në Kosovë

Edona Toplica

MENAXHERE

Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli

Bordi Operativ i Holandës

Egzon Vlashi

Kryetar

Marianne Fennema
Gerry Beers
Nazmije Krasniqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound