DHURO
DHURO

Kryetarja

Anke Gerrits

Sipërmarrëse, themeluese dhe kryetare e fondacionit CfKK. Kur Anke në vitin 2012 u përball me fatin e fëmijëve me kancer në Kosovë, të cilët nuk mund të trajtoheshin nga mungesa e barnave, ajo e shndërroi këtë në një veprim pozitiv. Ky realitet duhej të ndryshonte: këta fëmijë meritojnë të njëjtin trajtim mjekësor si fëmijët në pjesën tjetër të Evropës. Tetë vjet pas themelimit të fondacionit Anke vazhdon të përdorë rrjetin e saj të madh, në të gjithë botën, për të gjetur fonde. Dhe sigurisht që ajo monitoron nga afër nëse të gjitha ndihmat, qofshin ato para, mallra, shërbime apo arsim, përfundojnë me njerëzit e duhur. Ajo frymëzon shumë prej nesh. Anke është nënë e katër fëmijëve të rritur dhe gjyshe.

Të japësh të bën të pasur!

CV e shkurtër

2012 – tutje:

Iniciatore, bashkëthemeluese dhe Kryetare e CfKK. Sipërmarrëse me një rrjet të gjerë (ndër) kombëtar të biznesit.

 

1999 – tutje:

Pronare e disa restoranteve të McDonald’s.

 

Më parë: Shërbimet Qendrore të Twijnstra Gudde; Menaxhere e Objektit Benelux Apple Computer B.V .; Mbështetje Softuerike Hewlett Packard.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Margriet van Dijk
Saranda Ombashi
Dolly van den Akker
Mrika Karaqi
Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli
Bardë Krasniqi
Egzon Vlashi
Nazmije Krasniqi
Gerry Beers
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound