DHURO
DHURO

Ariana Cakiqi

E lindur në Holandë, Ariana që në moshë të hershme ndihet e lidhur me Kosovën: televizioni shqiptar, muzika shqiptare dhe ushqimi shqiptar të gjitha e bëjnë atë të ndihet shqiptare. Dhe sigurisht, të gjitha pushimet e verës i kalon me familjen në Shqipëri. Ëndrra e saj është të ndihmojë njerëzit e atdheut të babait të saj në fushën e kujdesit shëndetësor. Sidomos nëse kjo ka të bëjë me fëmijët që – të pastër dhe të pafajshëm – varen nga prindi dhe familja e tyre. Ajo është e kënaqur të ndajë talentin dhe njohuritë e saj me Kosovën. Ky vend i ri ka nevojë për ndihmë dhe Ariana dëshiron të kontribuojë në këtë qëllim përmes CfKK!

Asgjë më e bukur sesa të ndihmojmë njëri-tjetrin dhe të mësojmë nga njëri-tjetri

CV e shkurtër

2020:

Anëtare e bordit operativ të CfKK në Holandë

 

2020:

Filloi me KNMP – trajnim për farmacistin e Komunitetit.

Punon si farmaciste në farmacinë BENU në Warnsveld.

Anëtare e Grupit Ndërkombëtar të Mbështetjes së Farmacisë (IPSG), anëtare e Federatës Mjekësore Shqiptare për Evropën (AMFE).

 

2019:

Diplomë Master në Farmaci në Rijksuniversiteit Groningen

Anke Gerrits
Dolly van den Akker
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Evguenia Trounova
Jolanda aan de Stegge
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound