DHURO
DHURO

Bardhë Krasniqi

Pas diplomimit në SHBA në vitin 2014, Bardha u kthye në Kosovë dhe shoqja e saj Marianne e prezantoi me fondacionin CfKK dhe punën e madhe që ata bëjnë në mbështetjen e fëmijëve të Kosovës. Që atëherë ajo ishte gjithmonë e gatshme të kontribuonte me mbështetje ligjore sa herë që CfKK kishte nevojë. Bardha i konsideron fëmijët si njerëzit më të bukur dhe më të pafajshëm dhe të ardhmen e Kosovës. Përmes punës së CfKK-së, ajo beson se një e ardhme e tillë mund të jetë më e ndritshme.

Since you get more joy out of giving joy to others, you should put a good deal of thought into the happiness that you are able to give. (Eleanor Roosevelt)

CV e shkurtër

2020 – sot
Eksperte publike për arsimin ligjor: Dhuna në Familje dhe Grupet e Margjinalizuara në Programin e Bashkimit Evropian për Sektorin e Drejtësisë në Kosovë- EUKOJUST.
2001 – 2019
Këshilltare dhe menaxhere e përgjithshme, duke punuar si në sektorin publik ashtu edhe në organizata të profilit të lartë ndërkombëtar dhe projekte të financuara nga donatorët si: EULEX, ICO/EUSR, Shtylla e Bashkimit Evropian të UNMIK-ut, USAID dhe UNDP. Përmes punës së saj, ajo mbështeti përmirësimin e Sundimit të Ligjit në Kosovë dhe ishte pjesë e ekipit të ICO-së që mbikëqyrte tranzicionin e Kosovës drejt pavarësisë së plotë.

 

Bardha është juriste dhe zotëron dy diploma Master në Drejtësi (LL.M) në të Drejtën Ndërkombëtare Publike dhe Private, të fituara në SHBA dhe në Kosovë.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound