DHURO
DHURO

Sekretare

Dolly van den Akker

Me përvojën e të pasurit fëmijë me leukemi në familjen e një shoqeje të saj, Dolly van den Akker – nënë e një djali dhe një vajze – u bë shumë e vetëdijshme se sa i rëndësishëm është kujdesi dhe ndihma e mirë për fëmijët e sëmurë. Në Holandë, kjo është e mundshme lehtësisht dhe e njëjta duhet të jetë gjithashtu edhe për Kosovën, një vend që nuk është aq larg. Fokusi në zgjidhje, krijimtaria dhe këmbëngulja sigurojnë që rezultatet e dëshiruara të arrihen në një mënyrë frymëzuese.

Bashkimi i forcave për ta bërë të pamundurën të mundur.

CV e shkurtër

2012- tutje:

Sekretare e CfKK

 

2019-tutje

Drerjtoreshë menaxhuese në MPG Group.

 

2015-2019:

Më shumë se 20 vjet përvojë në marketing strategjik dhe komunikim. Kaloi shumë vite duke punuar si menaxhere e lartë – me përgjegjësi financiare.

 

Më parë: Botuese dhe Drejtoreshë e B2B Marketing dhe Komunikime në Sanoma Media; Menaxhere e Komunikimit në McDonald’s Holandë; Menaxhere e Grupit në Hill & Knowlton; Anëtare e bordit të Stichting Ideële Reclame (SIRE), një fondacion i pavarur që rrit ndërgjegjësimin për çështjet sociale.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Margriet van Dijk
Saranda Ombashi
Dolly van den Akker
Mrika Karaqi
Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli
Bardë Krasniqi
Egzon Vlashi
Nazmije Krasniqi
Gerry Beers
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound