DHURO
DHURO

Menaxhere

Edona Toplica

Edona pas shkollës së mesme kaloi 4 vjet duke jetuar dhe studiuar jashtë vendit, duke fituar përvoja të reja, duke takuar shumë njerëz të rinj dhe duke mësuar për kulturat e tjera. Pas studimeve të saj jashtë vendit, dëshira e saj ishte të kthehej në Kosovë duke shpresuar të kontribuojë në rindërtimin e vendit të saj me njohuritë dhe përvojën e saj. Në vitin 2016 ajo u emërua menaxhere e CfKK në Prishtinë dhe u bë zonja kryesore e fondacionit. Për të, kjo është puna që ajo gjithmonë ëndërronte sepse mund të ndihmojë drejtpërdrejt fëmijët e sëmurë.

Kurrë mos shikoni dikë me përçmim nëse nuk jeni duke iu ndihmuar

CV e shkurtër

2016-tutje

Menaxhere e CfKK në Prishtinë

 

Më parë: Bachelor në Marrëdhënie Ndërkombëtare në ACT (Kolegji Amerikan i Selanikut, Greqi); praktikante në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës.

 

Përshkrimet menaxhere dhe ‘zonja kryesore’ në të vërtetë nuk mjaftojnë ta përshkruajnë rolin e Edonës. Ajo merr përsipër çdo detyrë që paraqitet: njeh çdo pacient dhe prindërit e tyre, çdo person përkatës në Prishtinë. Gjithashtu ajo është kontakti i parë me Fondacionin CfKK, zgjidhëse problemesh, ndihmëse personale, bashkë-përgjegjëse për porosinë e barnave dhe dokumentacionin përkatës të importit, dhe në fund shpërndarjen e ilaçeve në klinikë, përfshirë menaxhimin e stokut. Ajo gjithashtu shkruan projekt propozime për mbledhjen e fondeve, menaxhon marrëdhëniet me kompanitë donatore, organizatat dhe individët, jep intervista në lidhje me Fondacionin në radio dhe TV dhe mbikëqyr praktikantët e huaj në kontributet e tyre në CfKK.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound