DHURO
DHURO

Kryetar

Egzon Vlashi

Si ekonometrist i diplomuar në Universitetin Vrije në Amsterdam Egzoni zbuloi CfKK rastësisht. Që kur ishte i ri ai donte të bënte diçka për të ndihmuar Kosovën dhe e konsideron fondacionin si një mundësi të artë për ta bërë këtë. Egzoni është i bindur se, krahas karrierës së tij, kontributi në bamirësi është gjithashtu i rëndësishëm; dhe ai pajtohet plotësisht me CfKK dhe qëllimet e saj.

Fati favorizon guximtarët.

CV e shkurtër

2020- tutje:

Master i Ekonometrisë dhe Operacioneve në Universitetin Vrije të Amsterdamit.

 

2016 – 2019:

I diplomuar në Shkenca Ekonometrike dhe Kërkime Operacionale në Universitetin Vrije të Amsterdamit.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Margriet van Dijk
Saranda Ombashi
Dolly van den Akker
Mrika Karaqi
Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli
Bardë Krasniqi
Egzon Vlashi
Nazmije Krasniqi
Gerry Beers
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound