DHURO
DHURO

Evguenia Trounova

Kur Evguenia-s disa vjet më parë iu kërkua që si vullnetare të organizonte darkën vjetore të mbledhjes së fondeve për CfKK, ajo ishte pozitive që nga fillimi. Organizimi i ngjarjeve është natyra e saj e dytë. Sigurisht nëse ngjarje të tilla sfidojnë talentet e saj dhe paratë e grumbulluara i ndihmojnë fëmijët me kancer në Kosovë të kenë qasje në kujdesin dhe mjekimin adekuat.

CV e shkurtër

2018-tutje:

Menaxhere  e programit MPG

 

Më parë:

Marketing Komunikim & Media Profesionale, menaxhere e marrëdhënieve me publikun në l’Oréal, Menaxhere e Reklamimit & Komunikimeve B2B në Sanoma, funksione të ndryshme në Sanoma Media në Holandë.

Anke Gerrits
Dolly van den Akker
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Evguenia Trounova
Jolanda aan de Stegge
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound