DHURO
DHURO

Fatbarhë Kacanolli

Në vitin 2017 Fatbardha u bashkua me CfKK në Kosovë dhe ofron përvojën e saj të punës në kontabilitet për këtë Fondacion. Ajo vëzhgon nga afër zhvillimin e pacientëve të rinj dhe kupton se sa e domosdoshme është shëndeti dhe dashuria për këtë grup. Sipas mendimit të saj, jeta bëhet më e mirë për të gjithë nëse mund të ndihmojmë të tjerët.

Ne nuk mund t’i ndihmojmë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojnë dikë!

CV e shkurtër

2012-tutje

Kontabiliste në Fondin Pensional Slloveno – Kosovar

 

Më parë:

Zyrtar për shërbime bankare në njërën nga bankat më të mëdha në Kosovë. Në vitin 2011 u diplomua për Menaxhment dhe Informatikë

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound