DHURO
DHURO

Floriana Bajrami

Floriana u njoh me CfKK kur në vitin 2015 po kërkonte një organizatë bamirësie në Kosovë të denjë për të marrë fondet që mblodhi duke u ngjitur në Kilimanjaro. Floriana filloi si ambasadore për CfKK dhe është akoma e përfshirë në mbledhjen e fondeve nga aktivitetet sportive dhe si mësuese e yogas.

Të gjithë i përkasim njëri-tjetrit. Duke ndihmuar të tjerët, ne ndihmojmë edhe veten tonë.

CV e shkurtër

2018- present:

Anëtare e bordit operativ të CfKK; mësuese në Shkollën e Yogas në Kosovë.

 

1999- tutje:

Menaxhere e zyrës në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Kosovë.

 

Më pare: studioi Zhvillim Lokal dhe Mikrofinancë në NUIG, ka një diplomë MBA nga Universiteti i Uellsit, dhe një diplomë matematike nga Universiteti i Prishtinës.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound