DHURO
DHURO

Gerry Beers

Gerry Beers është mjeke e përgjithshme në Putten. E martuar dhe nënë e tre fëmijëve. Nuk ishte e nevojshme të mendonte dy herë kur iu kërkua të bëhej Anëtare e Bordit dhe arkëtare e CfKK. Pasi mbaroi arsimin e saj mjekësor dhe me pak përvojë si mjeke, ajo udhëtoi në Bangladesh dhe atje e kuptoi se sa e rëndësishme është vëmendja për të gjithë. Gerry është empatike, soditëse dhe energjike. Ajo kurrë nuk i harron përparësitë edhe në kulmin e kaosit.

Të gjithë janë të rëndësishëm

CV e shkurtër

2021-tutje:

Bashkëthemeluese, dhe deri në tetor 2020 arkëtare e CfKK. Tani ajo vepron në bordin operativ.

 

1990 – tutje:

Mjeke e përgjithshëm me bazë Putten, duke specializuar në kujdesin paliativ. Interes i veçantë për onkologjinë. Ka kryer kërkime mbi melanomën dhe sindromën Daun. Kaloi një periudhë të gjatë në Bangladesh.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Margriet van Dijk
Saranda Ombashi
Dolly van den Akker
Mrika Karaqi
Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli
Bardë Krasniqi
Egzon Vlashi
Nazmije Krasniqi
Gerry Beers
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound