DHURO
DHURO

Lenny Blaakman

7 vitet e fundit, Lenny u kujdes për raportin vjetor financiar të CfKK përmes Van Oers Accountancy & Advies. Ajo është shumë e lumtur të kontribuojë për Fondacionin duke këshilluar ekipin të sigurohen që mjekët në Kosovë do të kenë qasje në të gjitha barnat për trajtimin e fëmijëve me kancer. Vizitat e saj në Prishtinë lanë një përshtypje të qëndrueshme në të. Ajo pa se si CfKK ndihmon fëmijët që mund të mos kishin mbijetuar pa këtë mbështetje. Ajo shpreson të vazhdojë të jetë në ndihmë të fondacionit në vitet në vijim.

Bëj diçka!

CV e shkurtër

2016-tutje

Drejtoreshë e Çështjeve të Taksave në Van Oers Accountancy & Advies

 

Më parë:

Konsulente tatimore në PwC dhe Baker Tilly Berk.

Anke Gerrits
Dolly van den Akker
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Evguenia Trounova
Jolanda aan de Stegge
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound