DHURO
DHURO

Margriet van Dijk

Që nga viti 2012 Margriet jeton dhe punon në Kosovë me burrin dhe tre fëmijët e saj. Si fizioterapiste dhe terapiste manuale ajo punon në fillimin e trajnimeve për fizioterapi në Kosovë dhe poashtu drejton një shkollë për ergoterapinë. Krahas kësaj ajo mbështet CfKK ku- dhe kur është e mundur, p.sh. rregullisht duke kontrolluar stokun e barnave së bashku me Edonën.Margriet është e frymëzuar nga stabiliteti, profesionaliteti dhe vendosmëria e Fondacionit.

Të gjithë kemi të drejtë për kujdes të mirë.

CV e shkurtër

2016-tutje:

Anëtare e bordit të CfKK në Prishtinë

 

2012-tutje:

Mësuese në shkollën për ergoterapi

Organizon trajnime për fizioterapistë.E përkushtuar për përmirësimin e cilësisë së fizioterapisë në Kosovë

 

Më parë:

Përvojë pune si fizioterapiste në Hollandë. Bachelor në fizioterapi, titull master në Shkencat e Lëvizjes Njerëzore dhe në terapinë manuale. Margriet flet rrjedhshëm shqip.

Anke Gerrits
Dolly van den Akker
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Evguenia Trounova
Jolanda aan de Stegge
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound