DHURO
DHURO

Marianne Fennema

Në vitin 2018, Marianne dhe vajza e saj u kthyen në Amsterdam pas një periudhe 14-vjeçare në të cilën ajo punoi për KB dhe BE

për të forcuar drejtësinë dhe rindërtimin ekonomik të Kosovës. Në Prishtinë ajo u takua me Anke Gerrits, dhe ajo është mirënjohëse që nga fillimet e hershme të CfKK në 2013 pati mundësi të ndihmojë Fondacionin me ekspertizën e saj ligjore, njohuritë për Kosovën dhe rrjetin e saj. Gjithashtu ajo kontribuon duke sqaruar ndryshimet kulturore në marrëdhëniet e CfKK dhe Qendrës Princesha Máxima dhe mjekëve kosovarë, QKUK-së , pacientëve dhe prindërve të tyre.

Kur të mësoni, jepni mësim. Kur të merrni, jepni. (Maya Angelou)

CV e shkurtër

2019-tutje:

E vendosur nga Ministria e Punëve të Jashtme si eksperte e misionit civil në fushën e ndërtimit të ligjit dhe të drejtave të njeriut në Shërbimin Evropian të Veprimit të Jashtëm (EEAS) në Bruksel.

 

2004 – 2019:

Diplomate, drejtoreshë dhe Këshilltare Ligjore për KB dhe BE në Bruksel, Hagë dhe Prishtinë, Kosovë. Këshilltare për privatizimin e ndërmarrjeve shtetërore në Kosovë. Mbante role të ndryshme menaxheriale në ndërmarrjet e shërbimeve dhe Open University Business School në Angli.

 

Më parë:

Këshilltare Ligjore për Disney, CME Media dhe SBS Broadcasting në Londër, Pragë dhe Lubjanë. Filloi karrierën e saj në një firmë juridike ndërkombëtare në Londër.

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound