DHURO
DHURO

Këshilltare

Martine van Grotel

Si onkologe pediatrike në Qendrën Princesha Máxima për onkologji pediatrike, Martine u bashkua me bordin e CfKK për shkak të entuziazmit dhe këmbënguljes së të gjithëve të përfshirë. Qëllimi i saj: të bëjë gjënë e duhur duke përmirësuar kujdesin onkologjik pediatrik në Kosovë në çdo aspekt.

Nëse mund ta ëndërroni, mund ta bëni (Walt Disney).

CV e shkurtër

2020-tutje:

Arkëtare në CfKK

 

2018-2019:

Anëtare e Bordit Operativ të CfKK në Holandë

 

2014- tutje:

Onkologe pediatrike – Tumore të ngurta në Qendrën Princesha Máxima për onkologji pediatrike; Koordinatore në Ekipin e Outreach

 

Edukimi:e diplomuar me titull nderi në EUR, Rotterdam. Kurs pediatrik në EMC-Sophia. Shoqëri Onkologjike Pediatrike në Great Ormond Street Hospital Hospital NHS Londër / EMC-sophia

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound