DHURO
DHURO

Menaxhere

Mrika Karaqi

Mrika iu bashkua Care for Kosovo Kids në mars të vitit 2022. Para kësaj, ajo kishte dëgjuar për fondacionin përmes aktiviteteve të ndryshme. Tani që Mrika është pjesë e ekipit, ajo është më se e lumtur që kryen rolin e saj si Menaxhere për Zyrën e Prishtinës dhe që është sheh çdo ditë ndikimin pozitiv që fondacioni ka bërë për fëmijët e Kosovës për më shumë se 9 vjet.

The greatest good is what we do for one another

CV e shkurtër

2022-Sot
Menaxhere e Care for Kosovo Kids – Zyra në Prishtinë

 

2020-2022
Menaxhere, Koordinatore e vendit në organizata të ndryshme ndërkombëtare.

 

2016-2020
Qeveria e Republikës së Kosovës. Asistente Ekzekutive në Ministrinë e Drejtësisë dhe Shefe e Kabinetit në Ministrinë e Integrimeve Evropiane.
Mrika ka një Master në Menaxhimin e Pasurive të Paluajtshme dhe ka një diplomë të dyfishtë bachelor në Drejtësi dhe Menaxhimin e Pasurive të Paluajtshme dhe Infrastrukturë nga Kolegji ESLG në Kosovë dhe Evropska Pravna Fakulteta në Slloveni.

 

Kontakti:
E: m.karaqi@careforkosovokids.com
Tel: +38344637390

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound