DHURO
DHURO

Nazmije Krasniqi

E lindur në Kosovë dhe e rritur në Holandë, Nazmija kurrë nuk i harroi rrënjët e saj. Pas diplomimit në juridik, ajo dëshiron të kontribuojë për vendin e saj duke ofruar ekspertizën e saj përmes Care for Kosovo Kids. Ajo e konsideron ndihmën ndaj të tjerëve, veçanërisht fëmijëve, një detyrë të rëndësishme në jetë.

Empatia dhe përfshirja shoqërore arrijnë shumë.

CV e shkurtër

2019 – tutje:

Profesioniste ligjore në EIFFEL.

 

2016 – 2018:

Këshilltare e projektit financiar në RT-M B.V.

 

2018:

Diplomuar në të Drejtën Kushtetuese dhe Administrative

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Margriet van Dijk
Saranda Ombashi
Dolly van den Akker
Mrika Karaqi
Floriana Bajrami
Fatbardhë Kaçanolli
Bardë Krasniqi
Egzon Vlashi
Nazmije Krasniqi
Gerry Beers
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound