DHURO
DHURO

Sekretare

Saranda Ombashi

Disa vjet më parë, Saranda – gjatë një prej praktikave të saj si studente e mjekësisë – në Kosovë ra në kontakt me CfKK. Me rrënjët e saj shqiptare, ajo menjëherë ndjeu se dëshironte të bëhej pjesë e saj. Saranda është diplomuar si mjeke dhe aktualisht merret me doktoraturë. Ajo është entuziaste dhe e orientuar drejt qëllimit, me vëmendje në detaje.

Gjejeni një mënyrë ose krijojeni atë

CV e shkurtër

2015-tutje

Anëtare e bordit operativ të CFKK në Holandë

 

2019-tutje

Qendra Mjekësore Erasmus. Doktoraturë në kirurgji plastike dhe rindërtuese

 

2012-2018:

Universiteti Leiden, Mjekësi. Diplomuar me nderime për kirurgji kardiotorakale

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound