DHURO
DHURO

Këshilltare

Sevim Cinci

Pediatre Sevim Cinci në vitin 2012 i tregoi Anke Gerrits 2012 se si doktoreshë jo çdoherë mund të merrte barna për të trajtuar fëmijët kosovarë me kancer. Ajo zbuloi se si mjeke nuk ka gjithmonë qasje në burimet që i duhen për të trajtuar fëmijët e sëmurë. Kjo e frymëzoi Anke-n të themelojë Care for Kosovo Kids. Krahas bashkëthemelueses, Sevimi për tash e tetë vite është koordinatore lokale, dhe mban përgjegjësi mjekësore për aktivitetet e Care for Kosovo Kids. Ajo është e martuar, nënë e dy fëmijëve dhe gjyshe.

Çdo fëmijë që shërohet ka rëndësi!

CV e shkurtër

2012-tutje:

Bashkëthemeluese dhe anëtare e bordit të CfKK, koordinatore dhe përgjegjëse për aktivitetet e Fondacionit në Prishtinë.

 

2003-tutje:

Pediatër në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, Kosovë

Më parë: duke punuar në mënyrë aktive për shumë vite në Departamentin e Hemato-Onkologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Anke Gerrits
Martine van Grotel
Edona Toplica
Sevim Cinci
Floriana Bajrami
Margriet van Dijk
Fatbardhë Kaçanolli
Marianne Fennema
Gerry Beers
Saranda Ombashi
Nazmije Krasniqi
Egzon Vlashi
Ariana Cakiqi
Lenny Blaakman
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound