Anëtare e bordit

Loreta Peci

Loreta është Partnere Menaxhuese Vendore e PwC për Shqipëri dhe Kosovë dhe si e tillë udhëheq biznesin e përgjithshëm, dhe në veçanti praktikën tatimore dhe ligjore, në Shqipëri dhe Kosovë. Me një ekip të fortë ekspertësh, ajo ofron shërbime konsulence për një gamë të gjerë klientësh, duke përfshirë ndërmarrjet private lokale dhe koorporatat kryesore ndërkombëtare. Ajo është e specializuar në ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve afatgjata me klientët dhe stafin. Që nga janari 2019 ajo është drejtuese e HC e taksave PwC EMEA. Loreta është e martuar dhe nënë e dy djemve.

Dashuria do të ndryshojë botën