Këshilltare

Martine van Grotel

Si onkologe pediatrike në Qendrën Princesha Máxima për onkologji pediatrike, Martine u bashkua me bordin e CfKK për shkak të entuziazmit dhe këmbënguljes së të gjithëve të përfshirë. Qëllimi i saj: të bëjë gjënë e duhur duke përmirësuar kujdesin onkologjik pediatrik në Kosovë në çdo aspekt.

Nëse mund ta ëndërroni, mund ta bëni.

CV e shkurtër

2020-tutje:
Këshilltare CfKk

2018 – 2020:
Anëtare e Bordit Operativ të CfKK në Holandë

2014- tutje:
Onkologe pediatrike – Tumore të ngurta në Qendrën Princesha Máxima për onkologji pediatrike; Koordinatore në Ekipin e Outreach

Edukimi:e diplomuar me titull nderi në EUR, Rotterdam. Kurs pediatrik në EMC-Sophia. Shoqëri Onkologjike Pediatrike në Great Ormond Street Hospital Hospital NHS Londër / EMC-sophia